KENKO MASTER CHEF

Våra sushikockar har lärt sig konsten att inte bara tillreda fisken och riset på bästa sätt genom finslipade recept utan valet av råvarorna spelar även dem en desto större roll.


På Kenko skall sushi smaka så som det var tänkt i Japan, fisken skall bli ett med riset och smälta i munnen när man äter den.   

"Riktigt god sushi kan man inte bara slänga ihop, det är en konst som tar tid, kunskap och framförallt kärlek" - Kenko. 

TRADITIONELLA RECEPT


Vikten av att använda sig av traditionella recept betyder mycket på Kenko och utgör grunden i vår mat och på vår meny.

SUSHI ÄR VÅR PASSION


Sushi måste beredas med passion och inget annat. Vissa människor har kärleken och passionen för att laga riktigt bra sushi, och bara dessa får tillreda maten på Kenko.

Ordet Kenko betyder hälsa på japanska och maten vi serverar skall spegla en god och hälsosam livsstil.

mILJÖN ANDAS SUSHI


Miljön på Kenko för tankarna till Japan och fisk. Tanken är att kunden skall känna igen sig när de kommer till oss, det är lite annorlunda här - och mycket godare.